Werkwijze ROALD tuindesign

Bij het ontwerpen, aanleggen en inrichten van stijlvolle tuinen komt een hoop kijken. Hier ziet u hoe wij te werk gaan.

Werkwijze-1.png

1. Intake

Ik kom bij u langs!

Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Dit gesprek vindt plaats bij u op de locatie. Tijdens mijn bezoek bespreken we de mogelijkheden en nemen we uw wensen en ideeën door. Ook wordt de buitenruimte opgemeten en geïnventariseerd.

Tijdens dit gesprek ontvangt u van ons een inventarisatielijst met een aantal vragen om duidelijkheid te krijgen over uw tuinwensen en verwachtingen. Hierdoor kunnen wij uw wensen zo goed mogelijk vertalen in een op maat gemaakt exclusief tuinontwerp.

Werkwijze-3.png

2. Concept tuinontwerp

Creatief brainstormen!

Met uw wensen en mogelijkheden in gedachte, ga ik aan de slag met uw buitenruimte. In een creatief en vakkundig proces ontstaat er een compleet ontwerp plan waarin lijnen, vormen, materialen en accessoires zijn verwerkt.

Aan de hand van een Moodboard bepalen we de stijl van de tuin en krijgt u uitgebreid advies over de diverse materialen. Ook beplanting , bouwkundige elementen en verlichting worden hierin meegenomen.

Werkwijze-2.png

3. Tuinontwerp

Alles op een rijtje!

Na het concept ontwerp en het bepalen van de kleuren en materialen wordt het definitieve tuinontwerp verder uitgewerkt en opgesteld. 

Ook wordt er een complete en duidelijke offerte opgesteld. Na goedkeuring van het gehele plan wordt in overleg met u een planning opgesteld voor het realiseren van uw tuin.

Werkwijze-4.png

4. Aanleg & Inrichting

Vakkundig aan de slag!

Het project wordt met een team van vakkundige en gemotiveerde mensen compleet gerealiseerd. De aanleg en inrichting blijft in eigen beheer waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Ook blijft ROALD het enige aanspreekpunt waardoor het tuinontwerp wordt gerealiseerd zoals het bedoeld is. Alles moet kloppen.

Werkwijze-5.png

5. Nazorg & Garantie

Vooral genieten!

Nadat de tuin is opgeleverd begint het belangrijkste: Optimaal genieten in uw nieuwe buitenruimte. Om dit mogelijk te maken nemen wij graag na oplevering het onderhoud volledig uit handen, waardoor jaren lang tuinplezier gegarandeerd is.

Werkwijze-6.png

Bent u er klaar voor?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Een mooie tuin blijft een belevenis, elk seizoen opnieuw en op elk moment van de dag. Ik geef u graag inspiratie tijdens een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

"Elk seizoen is onze tuin prachtig!"

Lees meer klantervaringen
Scroll naar boven