★ ★  ★ ★

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken op dit moment nog 2 hoveniers. Bel ons gerust op 079 - 20 350 20

Solliciteer direct ››

Vacatures hovenier Zuid Holland

Werken bij ROALD tuindesign betekent als vakbekwaam hovenier werken aan de mooiste tuinen en groenprojecten, voornamelijk in de regio Zuid-Holland. Het buitenleven blijft een belevenis. Elk seizoen opnieuw en op elk moment van de dag. Jij zorgt er - samen met jouw collega hoveniers voor -  dat onze klanten er optimaal van kunnen genieten!

Vacatures hovenier Zuid Holland: Een unieke kans! Onze vacatures hovenier Zuid Holland geven jou, als vakbekwaam hovenier, een unieke kans om aan de slag te gaan bij ROALD tuindesign! Bel 079 - 20 350 20 en laten we kennismaken.

Vacatures hovenier Zuid Holland: Aan de slag bij ROALD tuindesign!

De uitvoering van de tuinen en buitenruimten worden geheel in eigen beheer van ROALD Tuindesign gedaan. Je werkt in een vast projectteam gedurende het hele traject. Ook ben je verzekerd van de juiste materialen en kennis. ROALD tuinen zijn een herkenbare vertaalslag en verlengstuk van het interieur, de architectuur van het gebouw en de persoonlijke stijl en voorkeuren van de klant.

Solliciteer direct ››

Het team van ROALD tuindesign

Het team van ROALD tuindesign bestaat uit een vaste kern van acht collega’s. Naast eigenaar/ontwerper Roald heeft Eddy als bedrijfsleider de dagelijkse leiding. Anneke ondersteunt als officemanager de collega’s waar dat nodig is, zowel binnen het kantoor, als buiten op de projecten. Voormannen Erik en Robin werken - samen met hoveniers Marcel, Lars en Kevin - vaak aan twee buitenprojecten tegelijk. Graag willen wij nog twee vakbekwame hoveniers aan ons team toevoegen!

Je werkt in een vast projectteam gedurende het hele traject. Ook ben je verzekerd van de juiste materialen en kennis. Bekijk onze vacatures Hovenier Zuid Holland.

Onze vacatures hovenier Zuid Holland:

Vacatures hovenier Zuid Holland: Een unieke kans!

Onze vacatures hovenier Zuid Holland geven jou, als vakbekwaam hovenier, een unieke kans om aan de slag te gaan bij ROALD tuindesign! Wij hebben niet de ambitie om hard te groeien of onoverzichtelijk groot te worden, maar hebben nog een aantal hoveniers nodig om ons team compleet te maken en om, naast onze prachtige tuinen en buitenruimtes, ook onze groene plannen voor de toekomst volledig in te richten.

Solliciteer direct ››

“Wij willen tuinen maken voor mensen die van buiten houden. Een plek om echt tot rust te komen. Heldere, krachtige lijnen en details die het verschil maken, dat is de kracht van de tuinontwerpen van ROALD tuindesign. Door te experimenteren met materialen, eigentijdse tuinontwerpen en een stijlvolle beplanting is de inzet steeds om er bijzondere groenprojecten van te maken met een persoonlijke touch in compositie, vormen en materialen.”
- Roald van Genderen, eigenaar en ontwerper ROALD tuindesign

Vacatures Hovenier Zuid Holland: ROaLD tuindesign wil nog twee vakbekwame hoveniers aan ons team toevoegen!

Heb jij een passie voor tuin en buitenleven?

Onze tuinen en buitenruimten hebben de kenmerkende ROALD-stijl, met strakke lijnen en robuuste materialen. Steeds meer klanten weten hierdoor de weg naar ROALD tuindesign te vinden. Daarom zijn wij op zoek naar extra vakmensen met een flinke dosis passie en de juiste kennis en ervaring. Heb jij een grote passie voor tuin en buitenleven en wil jij bij ROALD tuindesign aan de slag als vakbekwaam hovenier in Zuid Holland? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures en laten we eens kennismaken. Wij kijken uit naar je komst!

Solliciteer direct ››

Solliciteer bij ROALD

Onze klanten waarderen ROALD tuindesign met een 10 uit 10 op basis van 6 beoordelingen.
Scroll naar boven