Tuinaanleg ROALD tuindesign

De (her)inrichting van uw buitenruimte is een totaalproject. ROALD tuindesign ontzorgt u van het ontwerp tot en met de realisatie. Ons vakkundige team levert uw nieuwe tuin turnkey op. Het enige wat u hoeft te doen is genieten en ontspannen.

tuinaanleg-stap-1.png

1. Aanleg

Wij houden de tuinaanleg geheel in eigen beheer, zodat de kwaliteit is gewaarborgd. Ook beschikken we over moderne machines en technisch materieel.

Als klant staat u in direct contact met de projectleider en de voorman. Zij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en verzorgen de communicatie tussen alle partijen, waaronder eventueel een onderaannemer en de elektricien.

Tijdens de aanleg vinden er meerdere overlegmomenten plaats waarin de voortgang van de uitvoering en de planning worden besproken. Zo realiseren we het tuinontwerp zoals het is bedoeld!

tuinaanleg-2.png

2. Inrichting

Als het grote werk is afgerond, starten we met de inrichting van uw tuin. We brengen de beplanting aan, bepalen de juiste verlichting, plaatsen tuinmeubelen (eventueel op maat gemaakt), plaatsen een op maat gemaakte buitenkeuken inclusief de gewenste apparatuur en/of kiezen speelelementen voor kinderen.

Alle elementen die praktisch gebruik en optimale ontspanning mogelijk maken, brengen we samen tot één geheel: uw ideale buitenruimte.

We creëren graag het complete buitenleven voor uw tuin.

tuinaanleg-3.png

3. Nazorg & Garantie

Vóór de oplevering vindt een uitgebreide controle plaats. Als alles tot in de puntjes is afgerond, leveren we uw tuin op. Vervolgens maken we afspraken over de nazorg en de garantie. Het genieten kan beginnen!

Tuinaanleg-4.png

4. Onderhoud

Wij hechten veel waarde aan een langdurige, goede relatie met onze opdrachtgevers. Het is belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw tuin, dus zullen wij periodiek (een paar keer per jaar) uw tuin onderhouden. Ook dit doen wij in eigen beheer. Na de oplevering maken we hierover passende afspraken.

Realisatie (1).jpg
Realisatie (2).jpg
Realisatie (3).jpg
Realisatie (4).jpg
Realisatie (5).jpg
Realisatie (6).jpg
Realisatie (7).jpg
Realisatie (8).jpg
 • Fred van Dam

  ★★★★★
  'Eerst zie je het alleen op tekening maar nu het klaar is, is het nog mooier geworden dan we hadden verwacht. Roald, onwijs bedank voor je ontwerp en uitvoering. Is allemaal heel perfect gelopen.'

 • Willemijn Karreman

  ★★★★★
  'Afgelopen voorjaar voor de tweede keer een nieuwe tuin aan laten leggen door Roald tuindesign! Na de eerste keer in ons oude huis waren wij zo enthousiast over de werkwijze en het resultaat dat we zonder twijfel bij onze verhuizing naar ons nieuwbouwhuis weer in zee zijn gegaan met Roald!'

 • Monique van Helden

  ★★★★★
  'Roald tuindesign heeft onze fantastische tuin ontworpen en aangelegd. Zeer goede kwaliteit, betrouwbaar, klantgericht en professioneel personeel. Kortom, wij zijn erg tevreden en genieten volop van een geweldige tuin!'

Bent u er klaar voor?

Wij geven u graag inspiratie tijdens een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Scroll naar boven