Hoe maak je je tuin een ontspanningsoord?

Neem contact met ons op
  • hele jaar genieten
  • loungen en feesten
  • uniek design

Roald's Buitenleven

Wil je echt kunnen genieten van je tuin? ROALD Tuindesign heeft een overvloed aan ideeën om je van je tuin een heerlijk en mooi ontspanningsoord te maken. In deze blogs kun je alles lezen over buiten koken, de perfecte lounge tuin, buiten badderen en tuinfeesten. Kortom:  Jouw buitenleven zal er aanzienlijk op vooruit gaan.

Het hele jaar door genieten van je tuin

In Nederland regent het vaak. De meeste mensen maken dan geen gebruik van hun tuin. Dat is jammer, de frisse buitenlucht is juist zo goed voor ons. ROALD Tuindesign biedt daarom vele oplossingen die het mogelijk maken om toch het hele jaar te genieten van de  tuin. Weer of geen weer. “Ik zorg ervoor dat mensen beschermd worden tegen de wind en de regen als ze buiten zitten. Zo kunnen ze zorgeloos van hun tuin genieten”, aldus ROALD, eigenaar van Roald Tuindesign.

Roald's ideeën voor buiten koken

Op een zwoele zomeravond dineer je in de tuin. Je kinderen zitten om je heen en jullie beginnen allemaal aan een lekkere maaltijd. Ondertussen fluiten de vogels en geniet je van de heerlijke bloemengeuren om je heen. Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn. Totdat de tijd aanbreekt dat je alles weer terug moet brengen naar de keuken. Het moment van ontspanning is verstoord. ROALD Tuindesign heeft hiervoor de perfecte oplossing: een buitenkeuken.

Stel hier uw vraag, of plaats een opmerking

"“Ik zorg ervoor dat mensen beschermd worden tegen de wind en de regen als ze buiten zitten. Zo kunnen ze zorgeloos van hun tuin genieten.”"

Roald

"“We bouwen altijd een buitenkeuken die stijlvol en gebruiksvriendelijk is, zodat buiten koken zeer plezierig en praktisch is.”"

Roald

"“Het grote voordeel van een zwemvijver is dat je er het hele jaar plezier van hebt.”"

Roald

“Als je heel de tuin verlicht, of de mooiste plekjes verlicht, kun je hem ’s avonds ook beleven. Dat is ideaal voor een feest.”

Neem contact met ons op

Hoe ziet een lounge tuin eruit?

Hoe fijn is het om na een dag hard werken te kunnen ontspannen in de tuin? Dat er een comfortabele bank staat waarop je in de zon kunt genieten van een wijntje. Of een mooie overkapping waardoor je ook met minder weer buiten kunt zitten. “In een tuin hoor je tot rust te komen. Wij richten tuinen zo in dat je er echt kunt loungen en bijkomen van de drukke werkdag”, aldus Roald, eigenaar van ROALD Tuindesign. Hoe ziet een lounge tuin eruit?

Buiten badderen? ROALD Tuindesign maakt het mogelijk!

Tijdens een warme zomerdag is het fijn om even af te koelen en jezelf op te frissen. Hoe leuk zou het zijn als je hiervoor niet naar binnen hoefde, maar in de tuin je verkoeling kunt vinden? ROALD Tuindesign biedt diverse mooie oplossingen waardoor je lekker buiten kunt badderen. “Wij krijgen steeds meer aanvragen om buiten badderen mogelijk te maken. Een badplaats maakt een lounge tuin echt compleet”, aldus Roald, eigenaar van ROALD Tuindesign.

Zo maken wij de tuin geschikt voor tuinfeesten

Houd je van feestjes? De beste feestjes geef je in de tuin, als iedereen bij elkaar is en er gezellig gegeten en gedronken wordt. Bij ROALD Tuindesign kunnen we tuinen op zo’n manier ontwerpen dat je er gemakkelijk tuinfeesten kunt geven. “Wanneer ik een tuin ga ontwerpen en de klanten vragen mij ook om ideeën te bedenken voor een ideaal tuinfeest, dan kan ik al mijn creativiteit daarin kwijt”, aldus Roald, eigenaar van ROALD Tuindesign.

Stel hier uw vraag, of plaats een opmerking

Lees onze referenties

In een woord, geweldig strak, mooi, makkelijk in onderhoud.

 - Jeanette Bakker

Voor een tuin strak en fijn moet u bij ROALD tuindesign zijn.

 - Jan Neeleman

Een strak gazon!

 - Jan Kroon

Zo maken wij de tuin geschikt voor tuinfeesten

Roald-Tuindesign-Roald's-Buitenleven-blog-870px-breed-8.jpg09 nov Houd je van feestjes? De beste feestjes geef je in de tuin, als iedereen bij elkaar is en er gezellig gegeten en gedronken wordt. Bij ROALD Tuindesign kunnen we tuinen op zo’n manier ontwerpen dat... lees verder

Buiten badderen? ROALD Tuindesign maakt het mogelijk!

Roald-Tuindesign-Roald's-Buitenleven-blog-870px-breed-11.jpg12 okt Tijdens een warme zomerdag is het fijn om even af te koelen en jezelf op te frissen. Hoe leuk zou het zijn als je hiervoor niet naar binnen hoefde, maar in de tuin je verkoeling kunt vinden? ROALD... lees verder

Hoe ziet een lounge tuin eruit?

Roald-Tuindesign-Roald's-Buitenleven-blog-870px-breed-15.jpg14 sep Hoe fijn is het om na een dag hard werken te kunnen ontspannen in de tuin? Dat er een comfortabele bank staat waarop je in de zon kunt genieten van een wijntje. Of een mooie overkapping waardoor ... lees verder

Roalds ideeën voor buiten koken

Roald-Tuindesign-Roald's-Buitenleven-blog-870px-breed-1.jpg17 aug Op een zwoele zomeravond dineer je in de tuin. Je kinderen zitten om je heen en jullie beginnen allemaal aan een lekkere maaltijd. Ondertussen fluiten de vogels en geniet je van de heerlijke ... lees verder

Het hele jaar door genieten van je tuin

Roald-Tuindesign-Roald's-Buitenleven-blog-870px-breed-21.jpg20 jul In Nederland regent het vaak. De meeste mensen maken dan geen gebruik van hun tuin. Dat is jammer, de frisse buitenlucht is juist zo goed voor ons. ROALD Tuindesign biedt daarom vele oplossingen ... lees verder
Scroll naar boven