Professioneel tuinkantoor in Woerden

En stijlvol, strak en professioneel tuinkantoor in Woerden.

  • Realisatie: 1e helft 2018
  • In voorbereiding: vanaf 2017
  • Afmeting buitenruimte: 500 m2
Home ›› Professioneel Tuinkantoor Woerden

Een tuinkantoor is ideaal als je veel thuiswerkt en toch een aparte werkruimte wilt hebben.

En stijlvol, strak en professioneel tuinkantoor in Woerden.

Tuinkantoor voor optimaal werk- en buitenleven

Een tuinkantoor is ideaal als je veel thuiswerkt en toch een aparte werkruimte wilt hebben. Of als je een hobby uitoefent, waarvoor je een separaat verblijf nodig hebt. Het is helemaal fijn als het tuinkantoor ook nog past bij de woning en volledig voldoet aan jouw wensen. ROALD Tuindesign is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van buitenruimtes en bijgebouwen. In de eerste helft van 2018 realiseerden we voor een woning in Woerden een professioneel tuinkantoor en een geheel nieuw aangelegde tuin. De woning, het tuinkantoor en de tuin sluiten volledig op elkaar aan en vormen samen één stijlvol geheel.

De bewoners kozen voor een tuinkantoor, omdat ze in alle rust in de tuin wilden werken. Daarnaast wilden ze optimaal genieten van het buitenleven. Het tuinkantoor vormt een eenheid met de woning doordat we de specifieke gevelvorm en het materiaalgebruik tijdens het ontwerp en de bouw van het bijgebouw hebben doorgezet. Naast het tuinkantoor is een compleet multifunctioneel verblijf ontstaan waar het gezin het hele jaar door veel gebruik van maakt.

De bewoners kozen voor een tuinkantoor, omdat ze in alle rust in de tuin wilden werken.

Het tuinkantoor vormt een eenheid met de woning doordat we de specifieke gevelvorm en het materiaalgebruik tijdens het ontwerp en de bouw van het bijgebouw hebben doorgezet.

Materialen en uitstraling van het tuinkantoor

Om de kwaliteit van het tuinkantoor te garanderen en de verbinding met de woning te realiseren, hebben we deze voor een groot deel onderheid. Voor de bouw gebruikten we onder andere Accoya houten gevelbekleding. Dit materiaal heeft een prachtige uitstraling en is bovendien zeer duurzaam. Verder maakten we gebruik van een Padoek buitenparket. We kozen voor deze houtsoort vanwege de fraaie vergrijzing en de stabiliteit. Voor het behouden van de strakke, nette uitstraling hebben we het parket onzichtbaar gemonteerd. Om het gebruik van verlichting en de elektrische barbecue mogelijk te maken, legden we zonnepanelen op het dak.

De veranda naast het tuinkantoor

Aan het tuinkantoor bouwden we een veranda. Deze bestaat onder andere uit witte composiet elementen, die bijdragen aan de strakke uitstraling van de woning. Tegelijkertijd vormt deze kleur een stijlvol contrast met het tuinkantoor. De inrichting van de veranda hebben we eveneens gerealiseerd. Deze bevat een mooie tafel met comfortabele stoelen en een buitenkeuken. De stijl van het vlonderterras rondom het tuinkantoor en de veranda, sluit naadloos aan op de keramische tegels onder de veranda. Dezelfde tegels hebben we gebruikt als werkblad voor de buitenkeuken. Zo ontstaat er rust in het gevarieerde materiaalgebruik.

De tuin is een echte, luxe familietuin geworden, bestaande uit een ruim gazon, buitendouche, speelplek voor de kinderen en plaatsen om te zitten.

Wil jij ook een tuinkantoor op maat en/of een strakke tuin? We komen graag bij je langs om kennis te maken en je wensen te inventariseren.

De luxe familietuin met tuinkantoor op maat

De tuin is een echte, luxe familietuin geworden, bestaande uit een ruim gazon, buitendouche, speelplek voor de kinderen en plaatsen om te zitten. Het verplaatsen van meubels is niet nodig, vanwege de vele zitmogelijkheden. Behalve de strakke elementen in de tuin, hebben we meer dan voldoende ruimte overgehouden voor beplanting. Zo hebben we naast het frisgroene gazon siergrassen geplant, vaste planten, diverse bomen en meerstammige struiken. Deze onderhoudsvriendelijke vegetatie beperkt het tuinonderhoud tot een paar momenten in het jaar. De beregeningsinstallatie en robotmaaiers verzorgen het dagelijks onderhoud. En dankzij de automatische ledverlichting is de tuin ook in de avonduren aantrekkelijk om te zien.

Wil jij ook een tuinkantoor op maat en/of een strakke tuin? We komen graag bij je langs om kennis te maken en je wensen te inventariseren.

Je kunt ons benaderen via ons contactformulier of 
per WhatsApp 06 - 30 50 98 07 en per telefoon 079 - 20 350 20.


★ ★ ★ ★ ★

Onze klanten waarderen ROALD tuindesign met een 10 uit 10 op basis van 5 beoordelingen.

★ ★  ★ ★

Ook een strakke tuin?

team-roald-tuindesign-5-3

Bel ons gerust op 079 - 20 350 20

Contact opnemen

Meer terras aanleg ...

Het buitenleven blijft een belevenis. Elk seizoen opnieuw en op elk moment van de dag. Laat je verrassen door onze tuinprojecten!

Scroll naar boven