« Terug

Interview met onze nieuwe projectleider Martin Bregman!

Roald_Blog1_Foto1_11.jpg26 apr

“Een tuin die rust uitademt en past bij de woonomgeving. Waar klanten optimaal kunnen genieten. Daar streef ik naar”, zegt Martin Bregman. Hij werkt al sinds zijn zestiende in de hoveniersbranche. Eerst als uitvoerende en later als projectleider. Inmiddels heeft hij er al 30 jaar opzitten en sinds 1 februari 2021 werkt hij bij ROALD tuindesign. “Ik ben de sidekick van Roald.”

“Tuinaanleg geeft mij veel voldoening”

Martin verzorgt projecten van aanvang tot en met oplevering, tot in de puntjes. Hij heeft direct contact met de klanten, stuurt de hoveniers aan, houdt zicht op de financiële afspraken, regelt de aftersales en het onderhoud.

“Tuinaanleg geeft mij veel voldoening. Buiten zijn, omgaan met mensen, samen werken naar een mooi eindresultaat: ik hou ervan. Als de klant blij is heb ik gelijk weer energie voor het volgende project.”

Op dit moment is hij bezig met opdrachten in Pijnacker en Rijen. In beide gevallen gaat het om een grote tuin rondom een vrijstaande woning. “Roald heeft een uniek, visueel inzicht in lijnen. Hierdoor krijgen de tuinen een rustige, strakke uitstraling. Dat spreekt mensen aan. Daarom gaat het ook zo goed met de aanvragen.”

Roald_Blog2_Foto2.jpg

“Ik start regelmatig een groepsapp met de hoveniers en de klant”

Tijdens de projecten spreekt Martin zo’n drie tot vier keer per week met de klant. Vaak telefonisch en via WhatsApp. “Ik start regelmatig een groepsapp met de hoveniers en de klant. Een handige, laagdrempelige manier om de neuzen steeds dezelfde kant op te laten wijzen.”

Ook in het dagelijks leven heeft Martin veel contact met anderen en is hij meestal buiten te vinden. “Ik maak graag stedentrips met mijn vriendin. Na een mooie wandeling pakken we een terrasje. Daar kan ik echt van genieten. Hopelijk is dat binnenkort weer mogelijk.” 

Heeft u vragen? Neem contact op!

« Terug

Scroll naar boven