« Terug

Maatregelen Coronavirus

Roald-Maatregelen-Corona23 mrt

Beste relatie,

Als groenbedrijf nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Graag brengen wij u op de hoogte van onze aanpak.

Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen en de adviezen van GGD en RIVM. Zij letten extra op hygiëne, wassen hun handen vaker en houden afstand van derden.

De medewerkers buiten brengen hun pauzes door in de tuin of in de bus en niet meer bij de klant binnen. Projectoverleg doen we zoveel mogelijk een-op-een, indien iedereen gezond en fit is en anders telefonisch. Bezoeken aan leveranciers beperken we, het materiaal wordt zoveel mogelijk geleverd in ons magazijn.

Ook op kantoor hebben wij meerdere acties ondernomen om verspreiding tegen te gaan. Zo mogelijk werken onze medewerkers thuis, of apart van elkaar in verschillende ruimtes. Afspraken met klanten gaan alleen door als beiden ermee instemmen en anders telefonisch. Een reactie op uw telefoontje of mail kan soms enige vertraging hebben, wij doen ons best u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Met deze maatregelen kunnen wij onze dienstverlening voorlopig voortzetten, met oog op uw gezondheid en die van onze mensen.

Mocht u vragen hebben, twijfel niet en laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groeten,
Team ROALD Tuindesign

« Terug

Scroll naar boven