« Terug

Een kijkje achter de schermen

Roald-Uniek-Tuinontwerp-Blog-19.jpg10 mei

Pas als u helemaal tevreden bent met het definitieve tuinontwerp, inclusief materiaal- en kleurkeuze, gaan we over tot de realisatie en aanleg. De uitvoering blijft in eigen beheer van ROALD Tuindesign, waardoor kwaliteit en planning geborgd zijn. U heeft ROALD Tuindesign als enige aanspreekpunt gedurende het hele traject, waardoor uw droomtuin ook echt wordt gerealiseerd zoals het bedoeld is. De contacten met aannemers en woningarchitecten zorgen voor een vroegtijdige inbreng in het totaalproject.

Goede voorbereiding is het halve werk. ROALD Tuindesign ontzorgt u vanaf het eerste moment: vergunningsaanvragen, productietekeningen, materiaallijsten samenstellen. Alles moet kloppen.

Bekijk onze projecten

Professionele kennis

Het team van ROALD Tuindesign is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in de branche. De vertaalslag naar het herkenbare ROALD concept en de eigen identiteit zorgen voor een concreet advies richting de opdrachtgever. Een zorgvuldig geselecteerde, eigen collectie met hoogwaardige materialen van de beste leveranciers is hier een voorbeeld van.

3D ontwerpen

Het schetsontwerp is wellicht de meeste spannende fase. Hierin komt alles samen: wensen en eisen van de opdrachtgever en de kennis en professionaliteit van ROALD Tuindesign. Een 2D digitaal ontwerp ontstaat met het invoegen van de juiste maten. Vanuit daar worden realistische 3D ontwerpen gerealiseerd. Zelfs een compleet 3D virtual reality beleving is mogelijk.

Bekijk onze projecten

Slimme automatisering

Na akkoord van het definitieve tuinontwerp wordt alles zorgvuldig geselecteerd en gereserveerd om uw droomtuin te verwezenlijken. De recente automatiseringsslag binnen ROALD Tuindesign zorgt  ervoor dat alle processen nog meer gestroomlijnd zijn. De stappen worden helder uiteengezet in een concrete planning. Duidelijkheid en transparantie staat hoog in het vaandel.

Bekijk onze projecten

« Terug

Scroll naar boven