« Terug

Professioneel tuinontwerp door ROALD Tuindesign

Roald-Uniek-Tuinontwerp-Blog-11.jpg15 feb

ROALD Tuindesign is een eigentijdse tuinontwerpstudio met geheel eigen identiteit. Er wordt continu gestreefd naar een balans tussen rust, sfeer en functionaliteit. Uw persoonlijke wensen en voorkeur vormen de uitgangspunten voor het definitieve tuinontwerp. Ook de architectuur en stijl van uw woning, het interieur en de omgeving spelen een belangrijke rol in het design. De werkwijze van ROALD Tuindesign kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en service, ook na de aanleg van uw tuin.

Een ROALD tuin heeft strakke lijnen, een open karakter, zit vol kwalitatieve materialen en is mooi in alle seizoenen. Uw tuin of buitenruimte is een verlengstuk van uw interieur en persoonlijke smaak.

Bekijk onze projecten

De juiste keuze

Niet voor niets heeft u gekozen voor een woning met een buitenruimte of tuin. Van uw tuin wilt u genieten. Het liefst op ieder moment van de dag, het hele jaar door. Of het nu gaat om een particulier ontwerp voor de (her)inrichting van uw tuin of buitenruimte, een zakelijk project met betrekking tot een bedrijfstuin, patio of dakterras, het team van ROALD Tuindesign staat voor u klaar.

Sterk in samenwerken

Van ontwerp tot uitvoering en nazorg. Alle facetten in het proces zijn geborgd. U wordt volledig ontzorgd, omdat ROALD Tuindesign meteen vanaf het eerste moment met de juiste partijen in gesprek gaat. Er wordt samengewerkt met architecten, aannemers en andere professionals. Op die manier blijft de gezamenlijke visie en het beoogde resultaat helder.

Bekijk onze projecten

Project van A tot Z

ROALD Tuindesign heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een modern en vooruitstrevend hoveniersbedrijf. In de regio en daarbuiten zijn reeds bijzondere projecten gerealiseerd, elk met de herkenbare ROALD stijl: strakke lijnen, kwalitatieve elementen en tijdloze ontwerpen. De buitenruimte of tuin wordt van A tot Z ontworpen, gebouwd en verzorgd.

Bekijk onze projecten

« Terug

Scroll naar boven