Moderne villa tuin in Bergschenhoek

Een stijlvolle, strakke en moderne villa tuin welke volledig aansluit op de uitstraling van de prachtige villa in Bergschenhoek.

  • Realisatie: 2e helft 2018
  • In voorbereiding: vanaf 2016
  • Afmeting buitenruimte: 825 m2
Home ›› Moderne Villa Tuin Bergschenhoek

En stijlvolle, strakke en moderne villa tuin welke volledig aansluit op de uitstraling van de prachtige villa in Bergschenhoek.

En stijlvolle, strakke en moderne villa tuin welke volledig aansluit op de uitstraling van de prachtige villa in Bergschenhoek.

Een stijlvolle, strakke, moderne villa tuin die volledig aansluit op de uitstraling van de woning.

Moderne villa tuin

Een stijlvolle, strakke, moderne villa tuin die volledig aansluit op de uitstraling van de woning. Dat heeft ROALD Tuindesign gerealiseerd voor een familie in Bergschenhoek. En dat kunnen we ook voor jou creëren. Ons gepassioneerde team levert graag een bijdrage aan de kwaliteit van jouw leven. We leggen een buitenruimte aan waar je het hele jaar door iedere dag kunt genieten en ontspannen.

De start van het tuinproject

De voorbereidingen van het tuinproject in Bergschenhoek is begonnen in 2016. We vinden het belangrijk een naadloze overgang te creëren tussen de woning en de buitenruimte. Daarom werkten we vroegtijdig samen met de architect van de woning. Vervolgens hebben we voor het gehele oppervlak van 825 m2 het tuinontwerp, projectmanagement, aanleg, nazorg en onderhoud verzorgd.

Door middel van sterke zichtlijnen hebben we de moderne villa tuin aan de achterzijde van de woning een open karakter gegeven.

De grote waterpartij met composiet witte tuinwanden en plantenbakken passen volledig bij de uitstraling van de woning.

Het siergrind vormt de verbinding tussen de terrassen en zorgt samen met het gazon voor ruimte en rust in de tuin.

Het hele jaar door genieten van je tuin

De moderne villa tuin grenst aan het water en kijkt uit op een groot park. Een prachtige uitgangssituatie. Door middel van sterke zichtlijnen hebben we de tuin aan de achterzijde van de woning een open karakter gegeven. Zo ontstaat de verbinding met het park en het vele groen. Aan de voorzijde hebben we wintergroene hagen geplant om de tuin af te schermen van de drukte. De grote waterpartij met composiet witte tuinwanden en plantenbakken passen volledig bij de uitstraling van de woning.

Ruimte en rust

Het siergrind vormt de verbinding tussen de terrassen en zorgt samen met het gazon voor ruimte en rust in de tuin. Daarnaast vormen massieve betonnen traptreden een statig en robuuste entree. Verder hebben we de gehele moderne villa tuin voorzien van de nodige techniek, waaronder: automatische ledverlichting, een robotmaaier, vijvertechniek en beregening.

Ook een moderne villa tuin?
Bel ons gerust op 079 - 20 350 20 of stuur ons een bericht

ROALD Tuindesign creëert een tijdloze, strakke tuin met een stijlvolle, rustieke indeling.

Onze stijl kenmerkt zich niet alleen door creativiteit, maar ook door aandacht voor het praktische. We richten de tuin op zo’n manier in, dat je je na een drukke werkdag volledig kunt ontspannen.

Tijdloze, strakke villa tuin

Droom je ook van een moderne villa tuin? Samen maken we deze droom werkelijkheid. ROALD Tuindesign creëert een tijdloze, strakke tuin met een stijlvolle, rustieke indeling. Onze stijl kenmerkt zich niet alleen door creativiteit, maar ook door aandacht voor het praktische. We richten de tuin op zo’n manier in, dat je je na een drukke werkdag volledig kunt ontspannen.

★ ★ ★ ★ ★

Onze klanten waarderen ROALD tuindesign met een 10 uit 10 op basis van 6 beoordelingen.

Materialen en plantenkeuze

Als wij een moderne villa tuin ontwerpen gaan we voor de hoogste kwaliteit. Daarom maken we gebruik van uitstekende en zeer bijzondere materialen. Ook maken we een goed doordachte keuze voor de beplanting. Maar ons ontwerp gaat veel verder dan dat. De accessoires van je tuin, zoals tuinmeubilair en verlichting, zoeken we ook zorgvuldig uit, zodat deze de totaalbeleving zullen intensiveren. Zo garanderen we een tijdloos tuinontwerp waar je jarenlang zorgeloos en optimaal van geniet.

★ ★  ★ ★

Heb jij interesse in een moderne villa tuin?

team-roald-tuindesign-5-3

Bel ons gerust op 079 - 20 350 20

Contact opnemen

Meer tuinprojecten...

Het buitenleven blijft een belevenis. Elk seizoen opnieuw en op elk moment van de dag. Laat je verrassen door onze tuinprojecten!

Scroll naar boven