Sluit navigatie

Klanten en ROALD tuindesign

Lees de ervaringen van onze klanten over tuinontwerp, tuinaanleg, tuininrichting en tuinonderhoud van ROALD tuindesign.

Project Grutto, Moerkapelle

ROALD tuindesign heeft ons verrast met een fris nieuw ontwerp van de achtertuin.

Na een eerste inventarisatie van onze wensen, verwachtingen en ons budget, heeft Roald ons meegenomen naar een toeleverancier van tuinmaterialen. Hier hebben we diverse voorbeelden gezien en ideeën opgedaan, die door Roald in een eerste ontwerp zijn meegenomen. Het eerste concrete ontwerp maakte ons erg enthousiast en is met ruimte voor onze eigen inbreng een definitief ontwerp geworden. Afgelopen najaar ging de achtertuin daadwerkelijk op de schop en het resultaat mag er zijn! Een leuke, moderne, praktische achtertuin die ruim oogt en die past bij de bouwstijl van het huis. Roald, bedankt voor de prettige samenwerking!

Project Houtstraat, Waddinxveen

Voor onze nieuwbouw eengezinswoning hadden wij al helemaal in ons hoofd hoe de tuin er uit zou gaan zien: kind- en onderhoudsvriendelijk in een landelijke stijl. Op die manier trekken we de uitstraling en inrichting van ons huis naar de tuin door. Hierbij hadden wij in gedachten: een terras van waalsteentjes bij de openslaande deuren en bij de berging, een vierkant terras in het midden van de tuin met grint en als beplanting/groenvoorzieningen: dakplatanen, vakken met gras, buxusbollen, taxushagen, klimop tegen de vaste draadschutting en witte hortensia’s. 

Wij zijn op uitnodiging van Roald bij hem op bezoek geweest voor een persoonlijk advies en hebben onze ideeën verteld, voorbeelden van tuinen uit magazines laten zien zodat hij de sfeer kon proeven die onze tuin moest uitstralen. Op basis van die informatie en een bezoek aan ons net opgeleverde huis heeft Roald een tekening op maat gemaakt. Het viel nog niet mee want ons huis is gedeeltelijk gebouwd op de parkeerkelder.

"Zelfs het verlichtingsplan was opgenomen in de tekening."

Hiermee moesten wij rekening houden want er waren door de aannemer  strenge voorschriften geschreven. Zo mochten er geen diepwortelende bomen geplant worden en konden wij geen trampoline ingraven. Al snel werden wij gebeld dat het 1e ontwerp klaar lag. Het resultaat wat verbluffend, de tekening was op het verschuiven van een grindpad na helemaal zoals wij het wilden aan laten leggen. Zelfs het verlichtingsplan was opgenomen in de tekening. Als laatste en leukste zijn wij samen met Roald naar KPS in Delft gegaan om ter plekke het grind, de waalsteentjes voor de terrassen en de tuinverlichting uit te zoeken. Omdat er heel veel voorbeeldsituaties zijn aangelegd konden wij de voor ons beste keuze maken. Ook op kleur- en materiaal gebied willen ROALD tuindesign en KPS dat alles klopt. Daarom hadden zij de door ons uitgekozen stenen en grint nat gemaakt zodat wij ook konden zien wat dat doet met de kleur. Vervolgens ontvingen wij een complete, gespecificeerde offerte en hebben snel akkoord gegeven. De tuin was in korte tijd aangelegd en wij konden er al snel van genieten. Elk seizoen is onze tuin prachtig omdat er veel winterhard groen in verwerkt is.

ROALD nieuwsbrief

Zoekt u inspiratie? Schrijf u nu in en
ontvang GRATIS inspiratie, tips en acties! 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Nijverheidstraat 13
2751 GR Moerkapelle

Bel mij op 079-2035020

Stuur een e-mail

Volg ons en blijf op de hoogte!

Scroll naar boven