Bijzondere terras aanleg in Berkel en Rodenrijs

Een stijlvolle, strakke villatuin met bijzondere terras aanleg in Berkel en Rodenrijs.

  • Realisatie: 1e helft 2019
  • In voorbereiding: vanaf 2018
  • Afmeting buitenruimte: 1.000 m2
Home ›› Bijzondere Terras Aanleg Berkel En Rodenrijs

Terras aanleg in Berkel en Rodenrijs: een prachtig eindresultaat

Een strak, stijlvol terras aanleg waar het buitenleven comfortabel en optimaal is.

Terras aanleg in Berkel: een prachtig eindresultaat

Een strak, stijlvol terras waar het buitenleven comfortabel en optimaal is. Dat is het eindresultaat van het terras aanleg project in Berkel en Rodenrijs. De voorbereidingen begonnen in 2018 en de realisatie vond plaats in de 1e helft van 2019. Het terras sluit perfect aan bij de strakke, moderne stijl van de woning en de rest van de tuin.

Bij de terras aanleg maakten we gebruik van diverse materialen: grote keramische tegels, exclusief vlonderpakket en grind. Zo creëerden we meerdere lagen en diepte. Alles vormt nu één gevarieerd geheel en bevat een prachtig lijnenspel dat nooit zal vervelen. Ook de grote op maat gemaakte witte bloembakken leveren hier een mooie bijdrage aan.

We legden verschillende ruime zithoeken aan met comfortabele zit- en ligstoelen. Hierdoor kunnen de bewoners op diverse plaatsen genieten van de zon of de schaduw opzoeken.

Het terras bevat plaatsen met vrij uitzicht over het water en het groen. Maar er zijn ook gedeeltes waar je meer privacy hebt en ongezien een dutje kunt doen, dankzij de houten schutting.

Bij de terras aanleg hielden we naast de esthetiek, rekening met het gebruiksgemak. We pasten onderhoudsvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig materiaal toe.

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Een terras moet daarom een toevluchtsoord zijn waar je volledig kunt ontspannen.

Terras zithoek en ultieme ontspanning

We legden verschillende ruime terras zithoeken aan met comfortabele zit- en ligstoelen. Hierdoor kunnen de bewoners op diverse plaatsen genieten van de zon of de schaduw opzoeken. Zo bevindt er zich een zithoek naast het huis en meerderen aan de achterkant. Eén zithoek is overdekt met een houten, verlichte terrasoverkapping. Deze hebben we bevestigd aan de schutting. Hier kan je heerlijk, beschut zitten, een boekje lezen of een maaltijd nuttigen. Daarnaast bevat het terras plaatsen met vrij uitzicht over het water en het groen. Maar er zijn ook gedeeltes waar je meer privacy hebt en ongezien een dutje kunt doen, dankzij de houten schutting.

Bij de terras aanleg hielden we naast de esthetiek, rekening met het gebruiksgemak. We pasten onderhoudsvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig materiaal toe. Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Een terras moet daarom een toevluchtsoord zijn waar je volledig kunt ontspannen. Een voorbeeld van gebruiksgemak is dat er meerdere meubelen in de tuin staan, zodat de bewoners niet met meubelen hoeven te slepen. Ook zijn ze bestand tegen zware weersomstandigheden. Wat betreft de beplanting in de bloembakken hebben we planten gekozen die jarenlang meegaan en weinig verzorging nodig hebben, waaronder lavendel en diverse grassoorten. Het enige wat de bewoners hoeven te doen is zitten en genieten van het groen en de rust.  

Terras aanleg is een proces. Het begint allemaal met een vrijblijvende intake bij jou op locatie waarin we je wensen en ideeën doornemen.

Het ontwerp bestaat enerzijds uit jouw ideeën, maar we laten ook onze eigen creativiteit stromen. We verrassen onze klanten graag!

We denken graag met je mee. Een mooi terras ontwerpen en aanleggen is onze grootste passie!

Hoe komt je ideale terras tot stand?

Terras aanleg is een proces. Het begint allemaal met een vrijblijvende intake bij jou op locatie waarin we je wensen en ideeën doornemen. Op dat moment meten we ook je buitenruimte op en inventariseren we wat er mogelijk is. Vervolgens maken we een conceptontwerp. Dit ontwerp bestaat enerzijds uit jouw ideeën, maar we laten ook onze eigen creativiteit stromen. We verrassen onze klanten graag met onze kijk op terrassen en alle mogelijkheden die er zijn op gebied van materialen, accessoires, beplanting, verlichting en bouwkundige elementen. Daarna gaan we verder met het definitieve ontwerp. Na het akkoord van jouw kant maken we een planning en gaan we aan de slag. Dit alles doen we in nauw overleg met jou. We creëren immers jouw droomterras.

Verlang je naar een mooi terras? En wil je daar met ons over brainstormen? Bel, mail, app of benader ons via het contactformulier. We denken graag met je mee. Een mooi terras ontwerpen en aanleggen is onze grootste passie!


★ ★ ★ ★ ★

Onze klanten waarderen ROALD tuindesign met een 10 uit 10 op basis van 6 beoordelingen.

★ ★  ★ ★

Ook een terras aanleggen?

team-roald-tuindesign-5-3

Bel ons gerust op 079 - 20 350 20

Contact opnemen

Meer terras aanleg ...

Het buitenleven blijft een belevenis. Elk seizoen opnieuw en op elk moment van de dag. Laat je verrassen door onze tuinprojecten!

Scroll naar boven